Professionaliteit en vakmanschap

De RGA voorziet in het transparant vastleggen en onderhouden van het deskundigheidsniveau van de Gevolmachtigd Agent. Vanuit de overtuiging dat het past bij een verdere professionalisering van het volmachtvak. De erkenningsregeling vertegenwoordigt een beroepsgroep met gemeenschappelijke gedragsregels, integriteit, objectiviteit en zorgvuldigheid.

 

Zoeken in het register van gevolmachtigd agenten


Registratienummer: GA0634
Ingeschreven sinds: januari 1970
Werkzaam bij: Van Vreeswijk Consultancy

Registratienummer: GA0478
Ingeschreven sinds: januari 1970
Werkzaam bij: ARAG SE

Registratienummer: GA0440
Ingeschreven sinds: januari 1970
Werkzaam bij: W.A. Hienfeld B.V.

Registratienummer: GA0533
Ingeschreven sinds: januari 1970
Werkzaam bij: Kroezen Volmacht BV

Registratienummer: GA0646
Ingeschreven sinds: januari 1970
Werkzaam bij: Schreuder Verzekert

Registratienummer: GA0817
Ingeschreven sinds: januari 1970
Werkzaam bij: NLG Volmacht B.V.

Registratienummer: GA0650
Ingeschreven sinds: januari 1970
Werkzaam bij: Weitenberg Assuradeuren

Registratienummer: GA0754
Ingeschreven sinds: januari 1970
Werkzaam bij: Gouda & Bredius BV

Registratienummer: GA0466
Ingeschreven sinds: januari 1970
Werkzaam bij: Frisia Verzekeringen

Registratienummer: GA0722
Ingeschreven sinds: januari 1970
Werkzaam bij: One Underwriting B.V.

RGARegister Gevolmachtigd Agent

In de zomer van 2016 heeft de minister van Financiën besloten de volmachtmodule niet meer in het Wft-vakbekwaamheidsbouwwerk terug te plaatsen. Sindsdien heeft de NVGA gewerkt aan een zelfreguleringstraject, waaronder een nieuwe GA-opleiding. Vanaf 1 september 2017 kunnen alle GA-diplomahouders die werkzaam zijn in de volmachtbranche, zich aansluiten bij de erkenningsregeling Register Gevolmachtigd Agent van de SAR. Vanuit deze registratie, die verplicht is voor NVGA-leden, dient de RGA vanaf 2018 deel te nemen aan een programma van permanente educatie.

Meer over het RGA

Samenwerking  SAR & NVGA

De erkenningsregeling RGA is tot stand gekomen door een samenwerking tussen de SAR en de NVGA. Deze samenwerking heeft geresulteerd in de oprichting van het keurmerk voor de RGA, inclusief een programma voor permanente educatie. Wij willen benadrukken dat de erkenningsregeling open staat voor de hele markt en niet alleen is voorbehouden aan de leden van de NVGA.

Meer informatie

RGA worden?Van deskundigheid naar vakmanschap

De erkenningsregeling RGA voorziet in het transparant vastleggen en onderhouden van deskundigheid. Vanaf 1 september 2017 kunnen alle GA-diplomahouders die werkzaam zijn in de volmachtbranche, zich aansluiten bij de erkenningsregeling RGA. De kwaliteitsnormeringen van de NVGA en de SAR stellen eisen aan de deskundigheid. Er is bewust gekozen voor een zelfreguleringstraject om dit te waarborgen. 
 

Meer informatie[PERSBERICHT] NVGA en SAR introduceren het Register Gevolmachtigd Agent (RGA) Nieuwe GA-opleiding ge

2017-08-31 16:07:15
&nbsp;In de zomer van 2016 besloot de minister van Financi&euml;n de volmachtmodule niet meer op te nemen in het Wft-vakbekwaamheidsbouwwerk. De NVGA heeft vanaf dat moment gewerkt aan een zelfreguleringstraject. Dit heeft geresulteerd in een nieuwe GA-opleiding in samenwerking met NIBE SVV en de oprichting van een Register Gevolmachtigd Agent van de SAR.<br />